صادرات پلاستیک

پلاستیک از جمله اقلام مهم برای بسته‌بندی و حمل انواع محصولات و کالاها به شمار می‌آید. صادرات پلاستیک امروزه با تحولی عظیم رو به رو شده است. دلیل آن هم تقاضای بالای کشورهای همسایه مبنی بر صادرات نایلون و انواع نایلکس است.  از طرف دیگر ورود صنعت چاپ به روند تولید پلاستیک و نایلون و استفاده از دستگاه‌های جدید به تولید کنندگان این امکان را داده که بتوانند محصولات متنوع را تولید کرده و صادرات پلاستیک را به دیگر کشورها انجام دهند. در این زمینه سایت اعتماد پلیمر عرضه کننده انواع پلاستیک‌های صادراتی و با کیفیت است.

صادرات پلاستیک

صادرات انواع پلاستیک درست مانند صادرات دیگر محصولات بر اساس قوانین گمرکی در ایران و کشور مقصد انجام می‌شود. به همین منظور از زمانی که سفارش کالای صادراتی انجام می‌شود تا زمان ارسال، تعدادی دستورالعمل و نکات خاص وجود دارد که صادرکنندگان باید به آن توجه داشته باشند.

در ادامه این مطلب سعی می‌کنیم که مراحل،  میزان سود، قوانین و روش‌های صادرات پلاستیک را با هم مرور کنیم. اگر در زمینه تولید یا صادرات انواع نایلون، نایلکس، فریزر و… دارای سوالات و ابهامات متعدد هستید، خواندن این مطلب تا انتها می‌تواند به اکثر سوالات شما پاسخ دهد.

روش‌های صادرات پلاستیک

روش‌های صادرات پلاستیک ایران شامل موارد مختلف می‌شود. به طور کلی صادرات پلاستیک از کشور ایران به سایر کشورها از جمله ترکیه، عراق، پاکستان،  عمان، ارمنستان، امارات و… انجام می‌شود.  صادرات به هر یک از این کشورها با روش خاصی قابل انجام است. به طور کلی دو روش مستقیم و غیر مستقیم برای صادرات انواع کالا از جمله پلاستیک وجود دارد. اولین روش برای صادرات پلاستیک دسته‌ دار و انواع نایلون، روش مستقیم است. در روش صادرات پلاستیک به صورت مستقیم، کالایی که تولید شده است به شکل مستقیم به سایر کشورها از جمله ترکیه، ارمنستان، عراق و… ارسال می‌شود.

طی این روش تولید کننده باید صفر تا صد صادرات کالا به کشورهای دیگر را به صورت دقیق، شخصاً انجام دهد. یعنی بازاریابی در کشور مقصد را به نحو احسن انجام داده و برای کالای خود مشتری مشخصی را پیدا کرده و قرارداد می‌بندد. پس از آن تمام مجوزهای مورد نیاز را دریافت کرده و کالا را حمل و در کشور مقصد ترخیص می‌کند. طبیعتاً انجام صادرات نایلون به صورت مستقیم دارای مزایایی مانند سود بیشتر، ایجاد ارتباطات تجاری، برندسازی و کنترل نفوذ بیشتر می‌شود. اما این روش از صادرات نیاز به صرف زمان و انرژی بیشتر داشته و هزینه مصرفی را نیز افزایش می‌دهد.

روش دوم صادرات پلاستیک، روش غیر مستقیم بوده که تمام مراحل از طریق یک شخص حقیقی یا حقوقی انجام می‌شود و تولید کننده زحمت زیادی را متحمل نشده و کار را به واسطه‌هایی مانند شرکت‌های بازرگانی یا شرکت‌های بین‌المللی بازاریابی می‌سپارد. طی این روش شرکت یا شخصی که نقش واسطه را ایفا می‌کند، درصد خاصی از سود خالص را دریافت کرده و روند صادرات را انجام می‌دهد. این روش برای شرکت‌هایی که قصد صادرات جزئی به دیگر کشورها را دارند بسیار مناسب است. زیرا هزینه کمتری داشته و احتمال بروز خطا در آن کاهش پیدا می‌کند. اما در مقابل،  سود کمتر و عدم ارتباط مستقیم با مشتری از معایب این روش صادراتی به شمار می‌آید.

روش های صادرات پلاستیک

مراحل صادرات پلاستیک

برای اینکه صادرات پلاستیک به خوبی انجام شود صادر کنندگان و تولید کنندگان باید با  مراحل آن به طور کامل آشنا باشند. شناخت بازارهای خارجی و بین‌المللی کمک می‌کند تا تولید کنندگان مشتریان خود را بشناسند و بتوانند بهتر فرایند صادرات را انجام دهند. مراحل صادرات پلاستیک ایران شامل موارد مختلف می‌شود که در ادامه این موارد را به طور کامل برای شما شرح می‌دهیم.

  1. بازاریابی و پیدا کردن مشتری
  2. کسب اطلاعات کامل در زمینه قیمت و میزان سودآوری محصول
  3. طی کردن مراحل قانونی و دریافت مجوزهای لازم
  4. قیمت گذاری محصول جهت صادرات
  5. دریافت مدارک مورد نیاز جهت صادرات به کشور مقصد
  6. بسته‌بندی و کسب مجوز از سازمان بهداشت، استاندارد و جهاد کشاورزی
  7. دریافت گواهی تایید کننده کیفیت کالا
  8. انجام امور گمرکی (قرارداد حمل و بیمه کالا، گواهی بازرسی، تعیین ارزش گمرکی، صدور فاکتور)
  9. انتقال وجه و ارسال کالا

شرکت اعتماد پلیمر به عنوان شرکت صادرات پلاستیک معتبر شناخته شده که ضمن فروش محصولات خود در کشور ایران، محصولات با کیفیت و مرغوب خود را به دیگر کشورها ارسال می‌کند و در روند صادرات تمام مراحل را به ترتیب و بر اساس قوانین انجام می‌دهد.

مراحل صادرات پلاستیک

سود صادرات پلاستیک

اگر بخواهیم به سود صادرات پلاستیک توسط شرکت‌های بازرگانی اشاره کنیم، می‌توانیم به رقابت با برندهای خارجی، شناساندن برند خود در سطح جهانی، حفظ و افزایش کیفیت کالای تولیدی، افزایش سهم بالایی از بازار هدف و افزایش سود بپردازیم. همچنین اگر محصولات پلاستیکی کیفیت بالایی دارند، تولیدکنندگان می‌توانند با صادر کردن محصولات خود به کشورهایی مانند عراق، افغانستان، ترکیه، روسیه، امارات، آذربایجان و حتی برخی کشورهای اروپایی مانند اسپانیا و آلمان سود بالایی را کسب کنند.

امروزه بسیاری از کشورهای همسایه مایل به سفارش صادرات پلاستیک از کشور ما هستند. این موضوع به عواملی مانند نرخ ارز، نرخ انرژی، قیمت پایین‌تر نیروی انسانی، قیمت پایین‌تر مواد اولیه نایلون، وجود شرکت‌های پتروشیمی متعدد در کشور و کیفیت بالای تولید در بین تولید کنندگان ایرانی بستگی داشته و باعث می‌شود شرکت‌ها و خط تولیدهای خارجی از این راه مقرون به صرفه برای تهیه پلاستیک بسته‌بندی از کشور ما اقدام کنند. این موضوع اقتصاد کشور ایران را متحول کرده و باعث رونق بیشتر در روند تولید پلاستیک شده است به همین منظور روز به روز بر تعداد تولید کنندگان پلاستیک نیز افزوده می‌شود.

سود دهی محصولات نایلون و نایلکس که از پرمصرف‌ترین محصولات کالاهای پلاستیکی به شمار می‌آیند، زیاد است. زیرا حداقل میزان تمام سفارشات صادراتی حدوداً ۱۰ تا ۲۰ تن است. پس اگر قصد انجام صادرات محصولات نایلونی را دارید، نگران بازدهی مالی مناسب نباشید و با خیال آسوده تجارت خود را انجام دهید.

قوانین صادرات پلاستیک

اگر قصد دارید که صادرات پلاستیک فریزر یا انواع نایلون و نایلکس را انجام دهید، باید به طور کامل قوانین مربوط به صادرات را بشناسید. پس قبل از ثبت سفارش صادرات پلاستیک به این قوانین دقت داشته باشید تا در روند کارتان هیچ اختلالی ایجاد نشود و بتوانید به صورت کاملاً قانونی و بدون مشکل فرایند صادرات پلاستیک را پیش ببرید. لازم به ذکر است قوانین صادراتی برای کشورهای مختلف متغیر هستند و هر کشور مبدا و کشور مقصد، قوانین صادراتی خاص خود را دارند. قوانین صادرات پلاستیک شامل موارد زیر می‌شوند.

  • دریافت مجوزهای لازم برای ارسال بار
  • دریافت تاییدیه‌های بهداشتی و رعایت شرایط بهداشتی
  • تولید و ساخت محصول بر اساس قوانین و دستورهای ایمنی بین المللی
  • داشتن ایمنی و بهداشت کافی کالای ارسالی به کشور مقصد
  • تشکیل پرونده گمرکی و تعیین ارزش گمرکی کالا

پیش نیازهای مربوط به صدور مجوز و پرونده‌های گمرکی می‌توانند تعیین کننده محدودیت‌های صادرات بعضی از کالاهای پلاستیکی باشند. البته در کشور ایران وزارت صنعت، معدن و تجارت نظارت مستقیم روی صادر کنندگان محصولات پلاستیکی داشته و اقدامات آن‌ها را از لحاظ رعایت قوانین بررسی می‌کند.

قوانین صادرات پلاستیک

کلام پایانی

آشنایی با اصول صادرات مواد اولیه پلاستیک و انواع محصولات پلاستیکی از جمله نایلون،  نایلکس، نایلون فریزر و… به تولید کنندگان این نوع از محصولات کمک می‌کند تا بتوانند به بهترین شکل صادرات را انجام داده و به سود دهی بالا برسند. کسب سود بالا در زمینه صادرات نایلون، کار چندان دشواری نیست، به شرطی که به قوانین آن پایبند باشید.

به طور کلی صادرات پلاستیک می‌تواند مزایا و نکات مثبت زیادی را با خود به همراه داشته باشد. به شرطی که اصول، قوانین و مراحلی که در این محتوا گفتیم را به طور کامل رعایت کنید. شرکت اعتماد پلیمر به عنوان یکی از بزرگترین صادر کننده‌های محصولات پلاستیکی از جمله نایلون‌های بسته‌بندی در کشور ایران است که فرایند صادرات را به دیگر کشورهای همسایه و حتی کشورهای اروپایی انجام می‌دهد.

دیدگاه ها

یک پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *